/getfile.php/4149246.2372.wpbmzuanimzqip/Video%201_%20Om%20Lyskultur%20video.mp4

Bli medlem i dag

Et medlemskap i Lyskultur gir en rekke fordeler. Blant annet kan du delta på våre mange kurs og arrangementer til en fordelaktig medlemspris. Du vil også få medlemspris på våre publikasjoner, motta Lyskulturs magasin, samt få muligheten til å stifte bekjentskap med andre som deler samme engasjement for lys og belysning!

Facebook Twitter LinkedIn Email

Bli medlem i dag

  • Som medlem av norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning er du med på å påvirke bransjens utvikling
  • Vi jobber kontinuerlig med å øke rammevilkårene for bransjen gjennom utvikling av standarder og veiledere
  • Egen medlemsprofil på nettet som er søkbar etter kompetanse og geografi
  • Medlemspris på publikasjoner, veiledere, kurs og seminarer (opptil 30% rabatt)
  • Eksklusivt innhold kun til medlemmene på ”Min side”

NYHET: Digital lysveileder
Lyskultur administrerer et digitalt og søkbart alt-i-ett-verktøy, lysveileder.no. Som medlem får du tilgang på dette verktøyet til sterkt redusert pris. Her finner du et komplett oppslagsverk over alle våre publikasjoner innen lys og belysning. Dette er en veileder i prosjektering av lys og belysning til nasjonale og internasjonale normer og standarder. Et verktøy for deg som prosjekterer, beskriver, leverer og installerer profesjonell belysning. Meldemmer får 80 % rabatt på Lysveilederen. Les mer om priser og betingelser.

Sterkt faglig nettverk
Våre medlemmer er aktive bidragsytere og premissgivere i utviklingen av bransjen. Som forening er Lyskultur unik, med hele bransjen samlet under én paraply. Alle styrer og komiteer er satt sammen av tverrfaglige medlemsgrupper, noe som gir fruktbare synergier og et helhetlig bilde. 

Kurs og arrangementer
Lyskultur utvikler og holder tidsaktuelle og faglige kurs for å møte behovet fra medlemsmassen. Kursene holdes av foredragsholdere rike på kompetanse og erfaring.

Publikasjoner, standarder og veiledere
Lyskulturs publikasjoner er veiledere til nasjonale og internasjonale normer og standarder, og er et ”must” for alle som prosjekterer, beskriver, leverer eller installerer profesjonell belysning. Lyskultur er tilsluttet La Commission Internationale de l´Eclairage (CIE). 

Magasinet Lyskultur
Lyskulturs magasin er norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen, og er tidsskriftet for deg som er opptatt av god belysning, helse og ergonomi, arkitektur, bygg og industri. Magasinet har en ambisjon om å være bransjeformidler av nyheter fra både inn- og utland.

Medlemsprofil
Medlemsprofilene på våre nettsider er en plattform dedikert til synliggjøring av våre medlemmers kompetanse, og er et navigeringsverktøy for kompetansesøkende. Ved å vise frem kompetanseområder og aktuelle prosjektcase blir det enkelt for sluttbruker å finne frem til riktig kompetanse og utstyr.

Regionalavdelinger i hele Norge
Lyskultur er landsdekkende med regionalavdelinger i hele Norge. Lyskulturs regioner arbeider for øke nettverket og skape møteplasser for medlemsbedrifter i alle regioner.

Bransjenytt
Medlemsportalen ”min-side” er en informasjonskanal med nyheter eksklusivt for medlemmer. ”Min-side” gir medlemmer en formidlingsmulighet til resten av kompetansenettverket.

Nyhetsbrev
Alle kan tilmelde seg våre nyhetsbrev. Lyskultur sender i tillegg kontinuerlig medlemsinformasjon i lukkede nyhetsbrev – kun til våre medlemmer.

Lysets dag
Lysets dag er heldagsarrangementet som samler og knytter ulike fagmiljøer sammen til en dag med kunnskapsdeling, inspirasjon og forskning, og ikke minst kåring av de siste års beste lysprosjekter med utdelingen av Norsk Lyspris. 

Bli medlem i dag – er du med kan du påvirke! 

Det er firmaet/bedriften/organisasjonen som er medlem.
Medlemsskap i Lyskultur følger foreningsåret. Serviceavgiften faktureres etter årsmøte i slutten av første kvartal. 

skjema+medlemskategori+prisliste-2019.png

*Leverandører og importører av belysning og belysningsutstyr (gruppe 2, 3 og 4) betaler i tillegg 0,5 promille av omsetning (makspris 55.050 kr.), og mottar ekstra medlemsfordeler med 10% rabatt ved annonsering i Lyskulturs kanaler, og to stemmer ved årsmøtet (ved serviceavgift på over 20.000 kr.)
**Lysveilederen er en frivillig tilleggstjeneste, som tilbys Lyskulturs medlemmer til redusert pris. Abonnement tegnes separat. Les mer og tegn abonnement på lysveilederen her. Har du spørsmål eller henvendelser om lysveilederen, ta kontakt på post@lyskultur.no.

Medlemspris på Lysveilederen: Våre medlemmer kan velge mellom personlig- eller bedriftsabonnement. Bedriftsabonnement er basert på medlemskategorien din bedrift tilhører. MERK man kan ikke velge bedriftkategori, den kommer opp automatisk når man registerer sin medlemsbedrift. I medlemskategori 2. vil dere få fri tilgang til inntil 9 brukere, i kategori 3. inntil 49 brukere og i kategori 4. fri tilgang til alle ansatte. I medlemskategori for foreninger, non-profit, kommuner, skoler osv. tilbyr vi abonoment per person til 990,- 

 

For mer informasjon se våre vedtekter og retningslinjer for medlemmer. 

For medlemsskap fyll ut skjemaet nedenfor; 

Medlemsgruppe I I*


(Separer adressene med komma)*
magasinet-0219_lysdesigner_Hilde-Huseklepp
Magasinet

Lysdesigneren

Hilde Huseklepp er lysdesigner hos EFLA AS, et datterselskap av islandske EFLA HF. Hun har nylig blitt valgt inn i styret i Norske Lysdesignere og har bakgrunn som elektriker ...
Les mer
magasinet-0119_lysdesigner_mariGH
Magasinet

Lysdesigneren

Mari Gaasemyr Høvik er prosjektleder for lysdesign hos ECT. Hun sitter i styret i Norske Lysdesignere og er også medlem i Norsk Lysteknisk komité. Hun har nylig fullført en ma...
Les mer

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.